Nekaj o nas

O PODJETJU KRAMARIČ

Podjetje Steklarstvo Kramarič je ustanovljeno leta 1996. Ponašamo se z dolgoletno tradicijo, kateri pričajo mnogi projekti za domače in tuje naročnike. Skozi leta smo uspešno razširili svojo ponudbo na mnoga področja in tako danes Vam, našim cenjenim strankam, ponujamo bogato paleto različnih izdelkov.Z uporabo mnogih sodobnih tehnik obdelave stekla, vam nudimo kakovost in estetsko dovršenost po ugodnih cenah ter hitro in profesionalno montažo Ukvarjamo se tudi z lastno proizvodnjo pvc certificiranih profilov za pasivno gradnjo oken in vrat proizvajalca Salamander in pa alu stavbnega pohištva. Sodobni okenski sistemi bistveno prispevajo k zmanjšanju porabe energije in stroškov ogrevanja ter k zmanjšanju izpustov CO2.

  • Več kot 20 let izkušenj
  • Več kot 750 zadovoljnih strank
  • Kvalitetne in hitre rešitve po dostopnih cenah
1996

ZA VAS ŽE OD LETA 1996

Podjetje Kramarič svoje storitve nudi od leta 1996. Nudimo široko paleto storitev kar omogoča strankam mnogo večjo fleksibilnost in veliko nižje stroške. Naš primarni cilj je zadovoljstvo naših strank. Ravno tako zagotavljamo kvaliteto naših storitev in izdelkov ter konkurenčno ceno.

1996

STEKLARSKE STORITVE

V začetku je bila primarna dejavnost podjetja Kramarič steklarstvo.

2024

VSE NA ENEM MESTU

Podjetje Kramarič se je z leti razvijalo in nudilo vedno več stavbnih rešitev. Danes nudi široko paleto storitev kar omogoča strankam mnogo večjo fleksibilnost in veliko nižje stroške.

Podpora in svetovanje

Vsem našim strankam omogočamo podporo in brezplačno svetujemo.

Garancija na opravljene storitve

Na opravljene storitve in izdelke nudimo več letne garancijske roke.

Ponudba

Preverite kaj vse lahko opravimo za vas v podjetju Kramarič TUKAJ.